“Többre vagyunk képesek, mint azt valaha gondolnánk, és ha ezt egyszer megtapasztaljuk, többé nem érjük be kevesebbel.”

Margaret Mead

A férfi útja’ küldetése

Kedves Férfitársam!

Azért hoztam létre ’A férfi útja – Tudatos férfiak köre’ közösségét, hogy fejlődési lehetőséget kínáljak számodra, hogy minél inkább teljes és kiegyensúlyozott életet élhess.

Programjaink támogatást adnak az önfejlesztésben, a magabiztosság és a férfi szerep megerősítésében.

Célunk, hogy a 21. századi megváltozott életfeladatok és körülmények között példákat, megoldási lehetőségeket adjunk a Férfiaknak, a férfi szerep újra definiálása kapcsán felmerülő problémáikra.

Az önfejlődés által tudatosabb Apa, Társ, Barát lehetsz, sikeresebben találod meg az egyensúlyt a munka és a magánélet között, fejlődhet az önismereted, nyugodtabban, magabiztosabban, kiegyensúlyozottabban élheted meg az életedet, kapcsolataidat.

Fontos volt számomra, hogy egy biztonságos, inspiráló, megtartó közeget teremtsünk, ahol mi, Férfiak egymás közt szabadon megoszthatjuk dilemmáinkat, támogatást, megoldási módokat kaphatunk és adhatunk.

Tapasztalatom szerint sok Férfi olyan megtartó közeget keres, ahol lehetőség van mindenről őszintén, nyíltan beszélni, ahol újabb élmények segítik a Férfi gyökerek megerősítésében.

‘A férfi útja – Tudatos férfiak köre’ támogat az út keresésében.

Hiszem…

Hiszem, hogy a Férfiak tudatosodása, lelki fejlődése mindenki számára fontos! Ahhoz, hogy a társadalom egészséges és kiegyensúlyozott legyen érett Férfiakra van szüksége a Nőknek, a Gyermekeknek, a munkahelyeknek és vállalkozásoknak is.

Hiszem és tapasztalom is, hogy a Férfiak is képesek fejlődni és egyre többen nyitottak arra, hogy önmagukba nézzenek és fejlődjenek szellemi, lelki és önismereti oldalon is.

A Férfi feladata, hogy…

Társ legyen, stabil, megbízható, alkotó, biztonságot adó Társ, aki hozzájárul saját maga és társa fejlődéséhez, aki

Apaként olyan mintát adjon, akire fel tudnak nézni a gyermekei, aki jó példát mutat férfiként és felnőttként egyaránt. Aki szeretve tereli a gyermekeit a fejlődésükben, építi a személyiségüket és aktívan hozzájárul, hogy boldog, kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak, akik a környezet kihívásait sikerrel küzdik le.

Önmagával harmóniában lévő, kiegyensúlyozott, magabiztos, döntésképes, határozott, ugyanakkor derűs Férfi is legyen,

Elhivatott, alkotó, ember legyen, aki képes új értéket létrehozni a társadalomban, képes hasznos munkát végezni, szakmájában, hivatásában megbízhatóan tevékenykedik és képes termőre fordítani tevékenységét és pénzt keresni.

MINDEZT ELÉRNI ÉS EGYSZERRE TÖKÉLETESEN MEGVALÓSÍTANI NEM LEHET!
De fontos, hogy törekedjünk rá, építsük életünk különböző területeit!

Bemutatkozom…

Pszichológus vagyok és közgazdász,
Mozgásterapeuta, Tréner és Szervezetfejlesztő,
Apa, Férj, Barát, Harcos, Útkereső, Utazó…
Sok minden egyszerre!

A hivatásom…

Üzleti trénerként, coachként, és művészetterapeutaként 15 éve támogatok embereket, hogy teljesebb életet éljenek. Segítséget nyújtok abban, hogy megtalálják önmagukat, hivatásukat, testi és lelki egyensúlyukat, női és férfi identitásukat, munkájuk és családi életük egyensúlyát.

Hiszem, hogy:

„Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá,
Akár azt, hogy nem,
Igazad van!”
Henry Ford

 Rajtunk múlik…

Hiszem, hogy mindnyájan feladattal és sok-sok tudással érkeztünk erre a világra, ám sok esetben nem tudunk, nem merünk lehetőségeink és képességeink maximuma szerint élni. Aggódunk, félünk, mérlegelünk ahelyett, hogy mernénk, akarnánk, hinnénk, vágynánk, küzdenénk…

Pedig az életünk bármely percében döntünk, és dönthetünk úgy, hogy sikeresek, boldogok, kiegyensúlyozottak legyünk. Csak rajtunk múlik!

A kiteljesedett élethez fontosnak tartom, hogy ne csak öregedjünk, hanem fejlődjünk is, büszkén tekintve az értékeinkre, és folyamatosan tanulva a hibáinkból, félrement döntéseinkből.

Apaként és Férfiként…

10256718_10152728140174454_6472328920963890500_oFérjként, 3 fiúgyermek Apjaként, régóta keresem a Férfi helyét, szerepét a sok elvárás és feladat közepette. Azt, hogy hogyan tudunk mi, Férfiak a leginkább önmagunk lenni, sikeres lenni a sok életterület között és hogyan tudunk boldogan, harmóniában élni önmagunkkal, párunkkal, családunkkal.

Óriási feladatnak látom az Apaságot. Hatalmas kihívás sok küzdelemmel, ugyanakkor a világ legcsodálatosabb „hivatása” mely szépségével minden nehézségért kárpótol.

HA ÉRDEKEL PÁR GONOLATOM AZ APASÁGOMRÓL: www.apamegintjofejlesz.blog.hu

Fontosnak tartom, hogy folyamatosan fejlődjek…

Fontosnak tartom, hogy én magam is folyamatosan fejlődjek. Rendszeresen járok újabb és újabb tréningekre, képzésekre, coachingon veszek részt, olvasom és számos módon fejlesztem szakmai tudásomat és önismeretemet.

Teszem mindezt azért is, hogy az életem területein egyre jobban működjek és azért is, hogy a csoportjaim, coachingjaim résztvevőinek utat, példát mutassak.

 „Az életem a tanításom.”
Mahatma Ghandi

Hiszem, hogy mindannyiunkban bennünk van az erő és a lehetőség a fejlődésre, csak teret kell adni a kibontakoztatására. Szembe kell néznünk gátjainkkal, korlátainkkal és túllépni rajta. Megálmodni jövőnket, tenni érte és végül elérni.

“Hiszem, hogy mindannyian, minden korban képesek vagyunk változni!”
Halmos Gábor

 

Ha készen állsz változni, segítségedre lehetek benne, keress bizalommal!
info@aferfiutja.hu / 06-30-6347-417

Halmos Gábor

Halmos Gábor

Coach, tréner,
3 gyermekes apa

Iratkozz fel hírlevelemre

* indicates required
Nemed *